Lid worden

Wil je als kleinschalige fysiotherapiepraktijk lid worden van Parva? Fysionetwerk Parva staat altijd open voor nieuwe leden. Lid worden kun je als je als solist in je eigen fysiotherapiepraktijk werkt, maximaal 1 collega in dienst hebt of met 1 collega in een maatschap werkt. Onze doelgroep zijn kleinschalige fysiotherapiepraktijken in Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel.
We bieden je een energiek netwerk wat denkt in kansen en oplossingen voor kleinschalige fysiotherapiepraktijken. We komen 3 keer per jaar samen in de regio Drachten. De bijeenkomsten zijn informatief en inspirerend. Doordat we ook gezamenlijk eten en vaak een activiteit ondernemen tijdens deze bijeenkomsten is er ook veel tijd voor gezelligheid, praten met collega's en uitwisselen van ervaringen.
Op de website hebben we een forum wat alleen voor leden toegankelijk is. Hier kun je terecht met al je vragen en ervaringen.
Ieder jaar organiseren we een incompany training of cursus. Ook BHV-training kun je gezamenlijk met het netwerk doen.

We vragen van de leden een pro-actieve houding. We willen graag dat zoveel mogelijk leden de bijeenkomsten bezoeken om met elkaar Fysionetwerk Parva te zijn. Er is een bestuur en er zijn verschillende commissies. We doen het met elkaar en voor elkaar.

We vragen een eenmalige bijdrage van €150,- als donatie bij aanmelding. Hiervoor krijg je met je praktijk een vermelding op onze website en toegang tot het forum. Hierna vragen we jaarlijks een bijdrage van €50,-. Hiervan wordt een deel van de kosten van de bijeenkomsten betaald. De bijeenkomsten kosten steeds €25,- per keer, inclusief koffie, thee en diner.

Wil je meer informatie of wil je eerst een keer meedoen om de sfeer te proeven, kun je een mail sturen naar info@parva-fysionetwerk.nl of via het contactformulier op onze site.