Parva

Visie:

Parva Fysionetwerk is een netwerk van kleinschalige fysiotherapiepraktijken in het noorden van het land. In de aangesloten praktijken staan betrokkenheid, persoonlijke aandacht en flexibiliteit voorop. Een grote groep patiënten kiest bewust voor een kleinschalige praktijk, omdat ze zich hier meer op hun gemak voelen dan in een grote praktijk. Ook het feit dat ze behandeld worden door een vaste therapeut is voor hen een pre. Wij denken dat dit persoonlijke contact het slagen van de therapie ten goede komt.

Kleinschalige praktijken hebben vaak een specialistische functie. Mensen worden specifiek verwezen vanwege bewezen specialistische kennis en ervaring. De praktijken die aangesloten zijn bij Parva, zijn bereid tot samenwerking met collega's. Het netwerk speelt hier een belangrijke rol bij.

Missie:

Met het netwerk willen we de onderlinge contacten versterken en elkaars organisatorische en vakinhoudelijke kennis en vaardigheden benutten. Samenwerken en krachten bundelen vanuit zelfstandigheid en met behoud van de eigen identiteit.